KENAPA ProfessorSWEET?

Posted: Februari 24, 2011 in ekonomi/biz, kesihatan, Uncategorized

Pemanis ProfessorSWEET adalah pemanis pati tebu pertama di dunia yang dihasilkan menerusi teknologi nano selepas lebih 5 tahun penyelidikan oleh saintis tempatan diketuai oleh Prof Dr. Mohd Sofie. Ianya mempunyai kadar kemanisan lebih tinggi daripada gula biasa sehingga 600 kali ganda, tetapi hampir tiada KALORI, LEMAK, KOLESTEROL, PROTEIN, SUKROSA, KARBOHIDRAT & SACCAHRINE sekaligus sangat sesuai digunakan seisi keluarga sebagai pengganti gula dalam semua jenis minuman dan masakan. ProfessorSWEET bukan sahaja manis seperti gula, malah ianya SEDAP, LAZAT & MENYIHATKAN.

ProfessorSWEET telah mendapat pengiktirafan daripada Pentadbiran Makanan dan Ubat-ubatan Amerika Syarikat (FDA), Health & Welfare Canada, Food Standards Australia-New Zealand (FSANZ), Canadian Diabetes Association, European Union Scientific Committee on Food & W.H.O. Expert Committee on Food Additives. ProfessorSWEET juga telah melakukan testimoni terhadap 2,000 orang responden untuk menguji keberkesanan terhadap pelbagai penyakit.

Teknologi biofizik yang digunakan dalam penghasilan ProfessorSWEET memastikan ianya disediakan pada pH5.5 bagi mengelak terbentuknya karbon negatif, sesuai dengan sifat semulajadi manusia yang turut mempunyai pH5.5.

Penggunaan berterusan ProfessorSWEET membantu menstabilkan kandungan gula dalam darah ke paras normal, menstabilkan tekanan darah kepada yang mempunyai tekanan darah tinggi (high blood). Pengguna ProfessorSWEET masih dapat menikmati rasa manis tanpa perlu risau kesan sampingan.
ProfessorSWEET yang dijual pada harga serendah RM19.90 di pasaran bagi kandungan 700ml adalah satu-satunya pemanis yang lebih lazat, murah dan menyihatkan dan berkesan sebagai pengganti gula, terutama kanak-kanak supaya karbon positif terbentuk dalam darah semenjak kecil. (artikel diceduk daripada sini )

Hubungi saya untuk pertanyaan lebih lanjut. DAPATKAN ProfessorSWEET Tuan/Puan (terutama sekitar Hulu Selangor, Rawang, Selayang, Batu Caves, Kelana Jaya dan Subang Jaya) dengan emelkan saya ch.ashri@yahoo.com atau 0193401556. Terima kasih.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s