sosej dan lembu

Posted: Mac 4, 2009 in jenaka

images3budak tu pegi belajar kat US, tapi dah bertahun2 tak balik2 sebab tak pass2. oleh kerana dah tak larat menanggung, ayah dia pegi jemput dia bawa balik mesia. dlm flight, budak tu cuba2 nak sembang dgn ayah dia konon nak tunjuk yang w/pun tak pass tapi dia belajar byk benda masa kat US.

dia citer pasal teknologi US buat sosej. dgn teknologi tinggi katanya, lembu1lembu2 takyah kena semelih dulu pun, masukkan je dalam mesin, terus kuar sosej siap.

ayah dia jawab, kat mesia lagi advance, 30 tahun dulu lagi, masukkan sosej, keluar lembu, menyusahkan orang pulak tu…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s