rokok haram!

Posted: Februari 7, 2009 in alamsekitar

resolution psl haramkan rokok. kedapatan di pintu masuk masjid kat wakaf che yeh. untuk tindakan tuan2. bravo!

dsc004233

Komen-komen
  1. ekin berkata:

    wahhhhh… sesuai utk abg nie…. dah mula berhenti rokok ke bang? oh ya… sikin ada anak angkat namanya PUTERI NORASYIKIN… anak jiran… pinjam masa cuti je… buat berkat

  2. Najwa Aiman berkata:

    Weh… forward le kat aku gambor tu. Tak boleh buka besar la dari blog ni. TQ.

  3. irsha berkata:

    oleh kerana imej asal dah entah ke mana, aku dah edit besarkan, klu tak baca jugak, pegi lah jumpa doktor mata.. haha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s