winter yang pertama

Posted: Disember 21, 2005 in Uncategorized


hai sedara sedari adik kakak sekelian, lama sungguh rasanya ambo tak menulis gapo2 kat sini. ambo masuk sokmo sini tapi sekadar baca balik apa yg ada dah sini, termenung, rasa nak tulis sgt tapi tak tau nak tulis lagu mana, takdak word, byk sebenarnya cerita ceriti yg ambo dok alami kat sini tiap2 ari… patut la ambo tak jd penulis. salute ko sahabat2 yg pandai menulis dan berjaya sebagai penulis… misalnya najwa aiman.

la ni kat sini teramatlah sejuk bg ambo yg baru pertama kali rasa kesejukan winter. w/pun winter biasanya start january hingga mac tp sejak pertengahan nov lagi sejuk antara 3 hingga 7 degree. dan sejak 2 minggu lepas 0 celcius – 3. dan ari senin lepas minus 1. sejuk gila babas. tp aktiviti sukan tetap diteruskan. saja isi masa lapang. biasanya weekend main tenis, kamis main futsal. baru rasa mcm mana main bola pakai glove cam dok tgk sokmo dlm tv players EPL main bola masa musim sejuk.

Komen-komen
  1. Najwa Aiman berkata:

    weyy…!!!!! welkam back!!!! lama ko ilang!

    by d way.. sementara ko main salji kat sana, kitorang main banjir kat sini… kedah banjir siot!!!! bukit pinang yg atas bukit pun banjir siot!!!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s